|
Real Madryt |
| Autor |
Wiadomość |
Rossi
I am what I am !

Za Chelsea od: nie pamiętam ale wiem że DO końca życia :)
Pomógł: 5 razy Wiek: 19 Dołączył: 17 Lip 2008 Posty: 1635 Skąd: Radłów
|
Wysłany: 26 Lipiec 2010, 15:46
|
|
|
szkoda takich zawodników którzy byli ikoną wielkich klubów. Miałem nadzieje że Real będzie na tyle mądry że za wszelką cenę będzie chciał zatrzymać Raula no ale cóż... Powodzenia w nowym klubie |
|
|
|
 |
Flafi

Za Chelsea od: zawsze
Pomógł: 6 razy Wiek: 15 Dołączył: 24 Maj 2008 Posty: 1108 Skąd: Zabrzeg
|
Wysłany: 26 Lipiec 2010, 15:48
|
|
|
| Wyrzucić na bruk tak wielkiego piłkarza jak Raul. Zawodnik, który zrobił tyle dla tego klubu został tak potraktowany. Owszem, było piękne pożegnanie, ale pewnie ze względu na media, kibiców. W sparingach przedsezonowych spisywał się bardzo dobrze i to on powinien być podstawowym piłkarzem. A jeżeli nie to trzeba było zaproponować mu ciepłą posadę w klubie. Kiedyś Real był naprawdę wielki, występowali tam świetni piłkarze, byli trenerzy tacy jak Vicente del Bosque. Perez zniszczył ten zespół i wątpię, żeby nawet Mourinho był w stanie to wszystko pozbierać. |
|
 |
Kurak
U2 & RHCP

Za Chelsea od: 2004
Pomógł: 10 razy Wiek: 100 Dołączył: 08 Gru 2008 Posty: 1109 Skąd: Grójec
|
Wysłany: 26 Lipiec 2010, 16:07
|
|
|
| Takich zawodników się nie sprzedaje !!! Wielkie dzięki Real... Sprzedać swoją największą legende... Brawo !!! |
|
 |
mateusz_matisek96
Mateusz_matisek96

Za Chelsea od: z 5 lat będzie ;p
|
Wysłany: 26 Lipiec 2010, 16:15
|
|
|
Ja nie wiem ale(przepraszam że tak sie wyraże) co tym debilom do łba wskoczyło żeby sprzedawac swoją legendę Raula już chyba kasa im mózgi zapchała sprzedać takiego zawodnika który 16 lat grał dla barw Realu zdobyl z tym klubem tyle pucharów i jeszcze na dodatek tak do tego klubu ten piłkarz był przywiazany.Szkoda mi bardzo Raula napewno to przeżywa choć pewnie tego nie pokazuje mediom bo odrazu by zrobili z tego sensacje i takie tam... Bardzo mi szkoda tego faceta kiedys oglądalem jego wywiad w Tv i przez to bardzo go polubilem,nie tylko ze wzgledu na świetną grę ale przez waleczność i ambicje w życiu.Ciekawe co teraz bedzie robił Raul ale nie wyobrażam sobie jego bez koszulki Realu na piersi,no ale cóż taka jest piłka,ale to pokazuje kolejny raz głupi zarząd Realu,dobrze że my takiego nie mamy |
|
 |
Manian

Za Chelsea od: 2003
|
Wysłany: 26 Lipiec 2010, 16:45
|
|
|
| Mogli go zostawić, ale Raul chyba nie chce odcinać kuponów. Jest piłkarzem, który spokojnie może pograć na wysokim poziomie jeszcze. W Realu widocznie byłby tylko rezerwowym i bardziej byłby legendą niż piłkarzem. Niech gra, a kiedyś być może wróci do Królewskich jako scout lub może nawet menadżer. |
_________________ "Żyję dla takich chwil, kiedy bierzesz haust powietrza
I krzyczysz chwilo proszę bądź wieczna
Jestem zuchwały, bezczelny, zachłanny i co?
Od kiedy pamiętam, chciałem zobaczyć wszystko" |
|
|
|
 |
aro_bb
be or have

Za Chelsea od: 2004
Wiek: 19 Dołączył: 13 Maj 2010 Posty: 108 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 26 Lipiec 2010, 22:00
|
|
|
Mówi się. ze w Schalke strzeli jeszcze sporo bramek.
Guti też odchodzi cóż taka jest polityka hiszpańskiej ligi. |
|
 |
Manian

Za Chelsea od: 2003
|
Wysłany: 30 Lipiec 2010, 15:59
|
|
|
Khedira w Realu Madryt
VfB Stuttgart poinformował o uzyskaniu porozumienia z Realem Madryt w sprawie transferu Samiego Khediry. Reprezentant Niemiec tym samym przeniesie się do zespołu Królewskich, z którym już wcześniej ustalił warunki indywidualnego kontraktu.
Według niemieckich mediów kwota transferu ma opiewać na 14 milionów euro. Sam 23-letni pomocnik ma się związać z Realem pięcioletnim kontraktem. Do złożenia podpisów dojdzie po badaniach medycznych.
Khedira jest wychowankiem Stuttgartu, dla którego rozegrał ponad sto oficjalnych spotkań od debiutu w październiku 2006 roku.
źródło: transfery.eurogol.pl |
_________________ "Żyję dla takich chwil, kiedy bierzesz haust powietrza
I krzyczysz chwilo proszę bądź wieczna
Jestem zuchwały, bezczelny, zachłanny i co?
Od kiedy pamiętam, chciałem zobaczyć wszystko" |
|
|
|
 |
|
|