|
Eintracht Frankfurt vs. Chelsea Londyn |
| Autor |
Wiadomość |
Rado
Born for Chelsea

Za Chelsea od: 2004 r.
Pomógł: 4 razy Wiek: 15 Dołączył: 29 Lis 2008 Posty: 1923 Skąd: Rypin
|
Wysłany: 26 Lipiec 2010, 16:01 Eintracht Frankfurt vs. Chelsea Londyn
|
|
|
Po sparingu z Ajaxem nadszedł czas na kolejny test przedsezonowy dla naszych graczy. Już 1 sierpnia we Frankfurcie na Commerzbank Arena, Eintracht stawi czoła Chelsea. Czy będzie to kolejny mecz młodzików czy jednak tym razem Ancelotti będzie chciał wystawić jak najmocniejszy skład ? Czy obejrzymy grad goli ? Jedno jest pewne. Nasi gracze będą starali podbudować swoje morale w walce z Eintrachtem.
Myślę że ten mecz będzie dla obu ekip niezwykle ważny. Do rozpoczęcia sezonu stosunkowo niedużo czasu a nasza ekipa boryka się z problemami. Według mnie Carlo powinien wystawić mocny ale nie najmocniejszy skład. Dać ewentualnie wypocząć tym, którzy nie czują się w pełni sił a dać pograć " pewniakom ". Sądzę również że i graczy młodych nie powinno zabraknąć. Oczkuję wejścia Huttchinsona i Brumy. Z drugiej jednak strony chciałbym w końcu zobaczyć Benayouna w niebieskiej koszulce. O ile nie sądzę aby wynik opiewał w dużą ilość bramek o tyle liczę na jakieś konkretne, szybkie akcji bez szarpania. Sezon zbliża się wielkimi krokami i jakaś pierwsza kadra powinna się przecierać. Przyznam szczerze że nie widziałem meczów Eintrachtu i nie wiem co o nich myśleć. Mam cichą nadzieję że nie odpuszczą spotkania i zmuszą naszych graczy do wysiłku przedsezonowego.
Nie chcę typować składu jaki powinien wystawić Carlo ale sądzę że da pograć młodym tak jak w meczu z Ajaxem. |
| Ostatnio zmieniony przez Fan 26 Lipiec 2010, 17:34, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
adamo090
Za Chelsea od: od pamiętnego meczu chelsea barcelona 4:2
|
Wysłany: 26 Lipiec 2010, 16:23
|
|
|
| Czy bilety będzie można zakupić na miejscu? Z góry wielkie dzięki za odpowiedź;] |
|
|
|
 |
Awfdg
nie ogarniesz mnie

Za Chelsea od: dawna
|
Wysłany: 27 Lipiec 2010, 16:54
|
|
|
| Wydaje mi się, że faktycznie będą grać młodzi zawodnicy przede wszystkim, to dobrze, bo to będzie szansa pokazania się z jak najlepszej strony. |
_________________ "Bez podziwu i zdziwienia świat jest pusty całkiem!" |
|
|
|
 |
adamo090
Za Chelsea od: od pamiętnego meczu chelsea barcelona 4:2
|
Wysłany: 27 Lipiec 2010, 17:36
|
|
|
| ej no , ziomki! odpiszcie ! będę we frankfurcie na wakacjach i nie mam pojęcia czy bilety można dostać na miejscu?! błagam odp...z góry dzięki za odpowiedź i sorry za 2 posta |
|
|
|
 |
ams92

Za Chelsea od: 2007
|
Wysłany: 31 Lipiec 2010, 11:36
|
|
|
| adamo090 napisał/a: | | ej no , ziomki! odpiszcie ! będę we frankfurcie na wakacjach i nie mam pojęcia czy bilety można dostać na miejscu?! błagam odp...z góry dzięki za odpowiedź i sorry za 2 posta |
No a niby dlaczego nie ? Tylko wydaje mi się, że powinieneś je zakupić wcześniej. Jutro mecz, więc hm.. kto wie, czy już nie jest za późno; ) |
|
|
|
 |
Speszaq

Za Chelsea od: małego
|
Wysłany: 31 Lipiec 2010, 15:22
|
|
|
| Wie ktoś czy będzie może mecz na Polsat Futbol retransmiisja bądź na jakiejś innej polskiej stacji do tej pory były a teraz nie mogę nic znaleść. |
|
 |
Flafi

Za Chelsea od: zawsze
Pomógł: 6 razy Wiek: 15 Dołączył: 24 Maj 2008 Posty: 1108 Skąd: Zabrzeg
|
Wysłany: 31 Lipiec 2010, 22:53
|
|
|
| Zabawa się skończyła. Młodzież swoją szansę dostała teraz czas na pierwszy zespół. Pozostały dwa sparingi i trzeba do nich podejść pod kątem spotkań ligowych. Drużyna wiele się nie zmieniła, dlatego problemów ze zgraniem nie powinno być. Jeżeli nasi gracze będą dobrze przygotowani fizycznie to zwycięstwo z Eintracht Frankfurt jest na wyciągnięcie ręki. Zobaczymy na jaki pomysł wpadł Ancelotti, gdyż odeszło kilku piłkarzy a na kupno nowych się nie zanosi, więc prawdopodobnie chce wprowadzić do pierwszego składy kilku młodych zawodników. Zobaczymy z jakim skutkiem. |
|
 |
Manian

Za Chelsea od: 2003
|
Wysłany: 1 Sierpień 2010, 00:04
|
|
|
| Sparing sparingiem, ale trzeba już pokazać dobrą grę, bo sezon rusza lada moment. |
_________________ "Żyję dla takich chwil, kiedy bierzesz haust powietrza
I krzyczysz chwilo proszę bądź wieczna
Jestem zuchwały, bezczelny, zachłanny i co?
Od kiedy pamiętam, chciałem zobaczyć wszystko" |
|
|
|
 |
Jacob
Za Chelsea od: 2007
Pomógł: 3 razy Wiek: 18 Dołączył: 19 Kwi 2010 Posty: 110 Skąd: okolice Krakowa ;)
|
Wysłany: 1 Sierpień 2010, 11:20
|
|
|
| Speszaq napisał/a: | | Wie ktoś czy będzie może mecz na Polsat Futbol retransmiisja bądź na jakiejś innej polskiej stacji do tej pory były a teraz nie mogę nic znaleść. |
Mecz pokazuje kanał HR. Natomiast mecz z HSV w środę na DSF. |
|
|
|
 |
|
|