Strona Główna Forum ChelseaLondyn.pl
Forum serwisu ChelseaLondyn.pl

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Eintracht Frankfurt vs. Chelsea Londyn
Autor Wiadomość
Rado 
Born for Chelsea

Za Chelsea od: 2004 r.
Wysłany: 26 Lipiec 2010, 16:01   Eintracht Frankfurt vs. Chelsea Londyn

Po sparingu z Ajaxem nadszedł czas na kolejny test przedsezonowy dla naszych graczy. Już 1 sierpnia we Frankfurcie na Commerzbank Arena, Eintracht stawi czoła Chelsea. Czy będzie to kolejny mecz młodzików czy jednak tym razem Ancelotti będzie chciał wystawić jak najmocniejszy skład ? Czy obejrzymy grad goli ? Jedno jest pewne. Nasi gracze będą starali podbudować swoje morale w walce z Eintrachtem.

Myślę że ten mecz będzie dla obu ekip niezwykle ważny. Do rozpoczęcia sezonu stosunkowo niedużo czasu a nasza ekipa boryka się z problemami. Według mnie Carlo powinien wystawić mocny ale nie najmocniejszy skład. Dać ewentualnie wypocząć tym, którzy nie czują się w pełni sił a dać pograć " pewniakom ". Sądzę również że i graczy młodych nie powinno zabraknąć. Oczkuję wejścia Huttchinsona i Brumy. Z drugiej jednak strony chciałbym w końcu zobaczyć Benayouna w niebieskiej koszulce. O ile nie sądzę aby wynik opiewał w dużą ilość bramek o tyle liczę na jakieś konkretne, szybkie akcji bez szarpania. Sezon zbliża się wielkimi krokami i jakaś pierwsza kadra powinna się przecierać. Przyznam szczerze że nie widziałem meczów Eintrachtu i nie wiem co o nich myśleć. Mam cichą nadzieję że nie odpuszczą spotkania i zmuszą naszych graczy do wysiłku przedsezonowego.
Nie chcę typować składu jaki powinien wystawić Carlo ale sądzę że da pograć młodym tak jak w meczu z Ajaxem.

" Człowiek taki, jak ja, który ma za sobą mnóstwo porażek, mnóstwo zwycięstw, mnóstwo medialnych zawirowań, każdy koniec traktuje jako początek." - Kuba Wojewódzki
Ostatnio zmieniony przez Fan 26 Lipiec 2010, 17:34, w całości zmieniany 2 razy  

adamo090 

Za Chelsea od: od pamiętnego meczu chelsea barcelona 4:2
Wysłany: 26 Lipiec 2010, 16:23   

Czy bilety będzie można zakupić na miejscu? Z góry wielkie dzięki za odpowiedź;]

Awfdg 
nie ogarniesz mnie

Za Chelsea od: dawna
Wysłany: 27 Lipiec 2010, 16:54   

Wydaje mi się, że faktycznie będą grać młodzi zawodnicy przede wszystkim, to dobrze, bo to będzie szansa pokazania się z jak najlepszej strony.

adamo090 

Za Chelsea od: od pamiętnego meczu chelsea barcelona 4:2
Wysłany: 27 Lipiec 2010, 17:36   

ej no , ziomki! odpiszcie ! będę we frankfurcie na wakacjach i nie mam pojęcia czy bilety można dostać na miejscu?! błagam odp...z góry dzięki za odpowiedź i sorry za 2 posta

ams92 

Za Chelsea od: 2007
  Wysłany: 31 Lipiec 2010, 11:36   

adamo090 napisał/a:
ej no , ziomki! odpiszcie ! będę we frankfurcie na wakacjach i nie mam pojęcia czy bilety można dostać na miejscu?! błagam odp...z góry dzięki za odpowiedź i sorry za 2 posta

No a niby dlaczego nie ? Tylko wydaje mi się, że powinieneś je zakupić wcześniej. Jutro mecz, więc hm.. kto wie, czy już nie jest za późno; )

Speszaq 

Za Chelsea od: małego
Wysłany: 31 Lipiec 2010, 15:22   

Wie ktoś czy będzie może mecz na Polsat Futbol retransmiisja bądź na jakiejś innej polskiej stacji do tej pory były a teraz nie mogę nic znaleść.

Flafi 

Za Chelsea od: zawsze
Wysłany: 31 Lipiec 2010, 22:53   

Zabawa się skończyła. Młodzież swoją szansę dostała teraz czas na pierwszy zespół. Pozostały dwa sparingi i trzeba do nich podejść pod kątem spotkań ligowych. Drużyna wiele się nie zmieniła, dlatego problemów ze zgraniem nie powinno być. Jeżeli nasi gracze będą dobrze przygotowani fizycznie to zwycięstwo z Eintracht Frankfurt jest na wyciągnięcie ręki. Zobaczymy na jaki pomysł wpadł Ancelotti, gdyż odeszło kilku piłkarzy a na kupno nowych się nie zanosi, więc prawdopodobnie chce wprowadzić do pierwszego składy kilku młodych zawodników. Zobaczymy z jakim skutkiem.

Manian 

Za Chelsea od: 2003
Wysłany: 1 Sierpień 2010, 00:04   

Sparing sparingiem, ale trzeba już pokazać dobrą grę, bo sezon rusza lada moment.
Od kiedy pamiętam, chciałem zobaczyć wszystko"

Jacob 

Za Chelsea od: 2007
Wysłany: 1 Sierpień 2010, 11:20   

Speszaq napisał/a:
Wie ktoś czy będzie może mecz na Polsat Futbol retransmiisja bądź na jakiejś innej polskiej stacji do tej pory były a teraz nie mogę nic znaleść.

Mecz pokazuje kanał HR. Natomiast mecz z HSV w środę na DSF.

Odpowiedz do tematu